Millennium Design AB vill med vackert & funktionellt designkoncept av högsta kvalitet göra det enklare för människor att forma en personlig och minnesvärd urnsättningsceremoni.

Döden – en del av livet!

Vi har alla en egen historia, tankar & relation till döden. Som liten flicka förknippade jag döden med avlidna guldfiskar & fåglar som jag begravde & sjöng för. När jag som tonåring förlorade min bästa vän, hunden Hektor, fick döden en ännu starkare innebörd i mitt liv, betydelsen av att göra något fint, en sista hyllning, blev viktig, jag skrev en dikt, gjorde en minnesbox där jag lade hans favoritfilt, borste, fotografier, mina hundteckningar & tände ett ljus. Sorgen blev lite lättare att hantera när jag kände att gjort en sista kärleksfull handling.

TELLUS® Konceptet

TELLUS® urnan föddes i samma stund som jag tog avsked av min älskade pappa, min vision & förhoppning med detta unika koncept är att skapa ett universellt & personligt urnsättningskoncept. Jag vill förse dagens medvetna människa med valmöjlighet till ett genomtänkt individanpassat, vackert & ekologiskt avsked & därmed underlätta för de anhöriga i en av de svåraste stunderna i livet – bortgången av en älskad närstående.

TELLUS® hemsida

TELLUS® urna har en egen hemsida, besök gärna den här www.tellusurna.se

TELLUS® produktbeskrivning

För en sammanställning av TELLUS produkterna, klicka här: Tellus produktbeskrivning

Millennium Design AB, tel: +46 (0)708-29 29 36