Vill Ni maximera er nuvarande boyta eller önskar Ni bättre & smartare förvaringslösningar?
Har ni tankar om att renovera köket eller badrummet?
Då har vi lösningarna för Er!

Vi erbjuder följande tjänster:
Inrednings konsultation/ rådgivning/Styling

Med enkla, kostnadsbesparande idéer och smarta lösningar skapar vi tillsammans ett vackert och funktionellt hem som ska klara av livets alla olika utmaningar. Vi fokuserar på möjligheterna!

 

Homestaging

Målet med homestaging, inför försäljning av hus eller lägenhet, är att visa ditt hem från sin allra bästa sida som ska tilltala många olika smaker och generera ett högre slutpris. Vi kan använda det ni har eller hjälpa er möblera en tom lägenhet.

Kom ihåg att kostnaden för homestaging i samband med flytt är avdragsgill, precis som mäklararvodet, vid uträkning av reavinsten på den bostad du säljer.

 

”Förbättringslistan”

Muntlig genomgång med dig i ert hem samt en skriftlig detaljerad lista med förslag på åtgärder som lätt kan följas upp och utvecklas.

 

Shopping, one, by one

Vi går ut och shoppar tillsammans, då kan vi ge er lite feedback direkt & ge tips & råd, saker som man kan tänka på! Mycket uppskattad tjänst för den som har fastnat i en viss stil, önskar inspiration, snabba resultat & beslut.

Vår styrka är att vi utgår alltid ifrån klienternas livsstil, önskemål, vision & budget, inget uppdrag är för litet eller för stort.

Vid första besöket, som är kostnadsfritt, gör vi en behovsanalys, går igenom budget och planerar tillvägagångsättet & tidsplanen.